El PSPV-PSOE de la província de Castelló s’adhereix a les indicacions de la FVMP per a coordinar l’ajuda humanitària a Ucraïna

574
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV provincial

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha mostrat la seua adhesió a les indicacions marcades per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) perquè des dels ajuntaments es puguen maximitzar els esforços i garantir una resposta coordinada, àgil i eficient davant les necessitats humanitàries del poble ucraïnés. La Comissió Executiva Provincial (CEP) també ha volgut agrair la col·laboració ràpida i resposta de tots els ajuntaments de la província i la resta de la Comunitat Valenciana, alhora que se suma a participar en totes aquelles accions solidàries com a repulsa a l’agressió a Ucraïna.

Cal assenyalar que la FVPM ha aportat indicacions per a coordinar tant l’ajuda humanitària com l’atenció a refugiats i acolliment així com sobre la xarxa de ciutats d’acolliment. Així mateix, informarà dels procediments i passos a seguir per a l’èxit de l’ajuda humanitària i del procés d’acolliment segons les indicacions de la Generalitat Valenciana.