El PSPV-PSOE de la província de Castelló presenta més de 150 esmenes a la ponència política i estatuts de XIV Congrés Nacional

591
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV provincial

El PSPV-PSOE de la província de Castelló continua immers en l’elaboració d’esmenes, en esta ocasió, per a la ponència política i estatuts del XIV Congrés Nacional que es celebrarà del 12 al 14 de novembre en Benidorm i on, l’executiva provincial, tornarà a estar present de manera activa perquè les comarques de Castelló estiguen representades. Per a això, l’executiva provincial ha organitzat taules de treball perquè tots els i les militants puguen fer les seues aportacions al que serà el document que marcarà el rumb del projecte polític valencià. En total han sigut més de 150 les esmenes aportades, que han sigut traslladades a les assemblees locals i passaran posteriorment als precongressuals, que tindran lloc el dia 6 novembre a totes les comarques.

Els grups de treball van tindre lloc el passat dissabte i es van dividir en quatre meses: ocupació, sostenibilitat, igualtat i estatuts. Des de l’executiva es destaca que les aportacions “són el fruit d’un gran treball que estan realitzant els i les militants socialistes de les comarques de Castelló a través dels grups de treball impulsats per l’executiva provincial més les agrupacions locals amb l’objectiu de fomentar la participació activa de la militància, com l’actiu més important que és del partit, així com l’obertura del partit per a demostrar que la província té idees per a aportar al conjunt de la Comunitat Valenciana”.

Cal assenyalar que la ponència política és un molt bon document que marca el rumb del projecte polític del PSPV-PSOE, d’ahí la rellevància que les propostes de la província de Castelló siguen debatudes, ja que això suposa posar a la província en l’agenda política de la Via Valenciana que lidera el secretari general de Socialistes Valencians i president de la Generalitat, Ximo Puig.

“Aquest treball suposa ‘l’escala a Castelló’ del que serà la Via Valenciana del PSPV-PSOE que impulsa Ximo Puig, i que inclou les peculiaritats del projecte socialista global a les comarques de Castelló i que la voluntat de les i els delegats serà fer arribar al plenari del congrés nacional”, assenyalen des de l’executiva provincial.

Així mateix, recorden que el 40 Congrés Federal del PSOE a València ha sigut exemple de suport a la Via Valenciana de Ximo Puig, amb parada a Castelló i ara toca seguir el mateix camí perquè les comarques de Castelló també tinguen veu en la pròxima cita de les i els socialistes, i que serà el Congrés Nacional.