El PSPV-PSOE de la província de Castelló mostra el seu suport a la Federació de Caça per la seua aportació a la gestió mediambiental i representar una realitat social

270
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV-PSOE provincial

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha mostrat el seu suport a la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana per la seua aportació a la gestió del medi natural, rural i la sostenibilitat dels ecosistemes, i representar una realitat social que, a la província de Castelló, compta amb 11.000 federats. És per això que, des del partit, es considera que ha de ser respectada i valorada.

El secretari general provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch, junt amb el secretari general de la ciutat de Castelló i també diputat autonòmic, Paco Gil, i el secretari provincial d’Agricultura, Medi Rural i Aigua, Toni Ripollés, s’han reunit amb el president de la delegació de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Pablo Molina, per escoltar les sensibilitats d’este organisme, per fer-les arribar a Madrid a través dels representants nacionals del PSPV-PSOE de la província de Castelló.

Blanch ha recordat que des de les Corts Valencianes s’han tingut en conter a la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana i altres entitats del sector de la caça per l’elaboració de la Llei de Benestar Animal. A més, assenyala que la caça sostenible ha estat també present en el 40 Congrés Federal del PSOE on s’ha mostrat una sensibilitat especial al respecte. “El partit provincial arreplegarà les sensibilitats d’este col·lectiu per fer-les arribar als organismes corresponents” ha apuntat Blanch qui ha apel·lat a què, assumptes d’este caliu a la província de Castelló, “s’aborden de manera conjunta amb les parts implicades”.

El PSOE ja ha traslladat en el 40 Congrés Federal un suport inequívoc per part del ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, a la caça sostenible com a element que s’ha de tenir en compte en el debat sobre el futur de l’Espanya rural.

Referent a l’avantprojecte de Llei de Benestar Animal, cal assenyalar que encara no s’ha iniciat el tràmit de la llei en el si del Govern i que, quan s’inicie este tràmit, es faran arribar les aportacions de la federació.