El PSPV-PSOE de la Diputació desmenteix categòricament l’acusació del PP de falta de previsió en el Consorci per a acumular sal

929
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV PSOE provincial

El portaveu socialista, Santi Pérez, demana als populars que “deixen treballar, no posen bastons a les rodes i cessen en l’ús de la mentida per a ficar a la població en contra dels bombers”, als quals agraeix la “gran labor social” que estan desenvolupant

El portaveu del Grup Socialista en la Diputació de Castelló, Santi Pérez, lamenta que el portaveu del Partit Popular, Vicent Sales, recórrega a la mentida per a tractar d’embrutar l’encomiable labor que vénen desenvolupant els operaris del Consorci Provincial de Bombers des de la irrupció de la borrasca Filomena a la província de Castelló. Pérez, que desmenteix de manera categòrica que hi haja hagut falta de previsió per a l’acumulació de sal, recorda que des de dijous passat s’han utilitzat 250 tones per a llançar-les sobre l’asfalt en les carreteres i donar servei als ajuntaments de la província.

Pérez insta el representant del Partit Popular “a deixar treballar i no posar pals en rodes dels professionals que continuen treballant en condicions adverses per a restablir la normalitat en el menor període de temps possible”. En la seua opinió, “resulta vergonyós que el PP pretenga crispar a la població, posant a la ciutadania en contra dels bombers”.

El portaveu del PSPV-PSOE ha aclarit que “no consta l’existència de cap queixa perquè a tots els alcaldes que han sol·licitat sal se’ls ha indicat que es desplacen fins al parc de referència per a recollir-la”. Al principi se’ls ha entregat un totalde 15 sacs, encara que també se’ls ha comunicat que si necessiten més, podran disposar d’ella”.