El PSPV-PSOE de Benassal presenta pla d’acció local per tal de potenciar les infraestructures municipals

277
PUBLICITAT

La candidata socialista, Èlia Garcia, ha presentat els quatre eixos d’este programa que seran l’accessibilitat, el manteniment, la creació de noves instal·lacions i una línia d’ajudes 

El PSPV-PSOE de Benassal ha presentat un pla d’acció local a les infraestructures per tal de potenciar les instal·lacions municipals i fer una millora del poble. Èlia Garcia, candidata socialista a l’alcaldia de Benassal, explica que “este programa estratègic volem que estiga viu i que siga participatiu, serem un govern dialogant perquè ens agrada la participació i la proximitat, volem construir el poble entre totes i tots per tal de que siga més just, accessible, amable, inclusiu, bonic, segur i igualitari”.

El Pla d’Acció Local d’Infraestructures tindrà quatre potes bàsiques. “La primera d’estes potes serà l’accessibilitat amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, la millora de la comunicació i la senyalització urbana accessible i inclusiva. El segon punt serà el manteniment anual de les infraestructures ja existents, zones verdes, camins rurals i mobiliari urbà perquè volem tindre un poble cuidat”, argumenta Èlia Garcia qui comenta que “en tercer lloc, proposem noves infraestructures com serveis públics, una reforma integral de la plaça de l’Ajuntament amb la creació d’un monument a l’aigua al centre, la urbanització de Lorito, la millora de l’estètica del nucli antic amb la recuperació del carrer Pla i els Carrerons amb formigó imprés i la renovació de les canonades i el clavegueram”.

Per últim, la candidata socialista proposa crear línies d’ajudes municipals per tal de pintar façanes, millorar l’accessibilitat dels establiments i recuperar les façanes antigues. “Ha de ser una acció global que faça de Benassal un poble millor per a viure però també un municipi més atractiu per a visitar, on puguem crear oportunitats i sempre comptant amb la gent de la nostra localitat”, conclou la candidata socialista.