El PSPV-PSOE de Benassal impulsarà la construcció de la residència pública de la tercera edat

260
PUBLICITAT

El compromís de la candidatura socialista és donar suport a la iniciativa de la Cooperativa Agrícola Benassalenca per a construir un centre per a majors

El PSPV-PSOE de Benassal impulsarà la construcció de la residència pública de la tercera edat. El compromís de la candidatura socialista és donar suport a la iniciativa de la Cooperativa Agrícola Benassalenca per a construir un centre per a majors. Rafa Fuentes, número dos de la candidatura i gestor del projecte des de la cooperativa, afirma que “faig el pas endavant perquè la residència siga una realitat, de la mà d’Èlia Garcia al capdavant de l’Ajuntament i de Ximo Puig a la Generalitat Valenciana”.

La residència és una demanda de la població i així ho va traslladar a la taula de diàleg organitzada pels socialistes. “És una infraestructura imprescindible per al nostre poble, que a més de beneficiar a la gent gran, també crearà nous llocs de treball a Benassal” assegura Fuentes. L’obra compta amb el compromís de Ximo Puig “ja que, aquesta legislatura serà la de l’impuls a les infraestructures de Serveis Socials amb el Pla Convivint, del qual forma part la residència” va anunciar el candidat socialista a les Corts, Rafa Simó, a la seua visita a Benassal.

Un altre dels projectes prioritaris per al grup socialista és “aprofitar totes les subvencions en matèria de salut i benestar de totes les administracions. La ciutadania benassalenca no s’està podent beneficiant d’elles perquè l’Ajuntament no les sol·licita o informa”, afirma Èlia Garcia.

En el seu programa també inclouen alliberar espai de la casa del metge per  a posar un centre de dia, amb servei de menjar, manteniment cognitiu, tallers i fisioteràpia. Així mateix, programar activitats intergeneracionals per a la cura de la salut i el benestar físic i mental. Addicionalment, millorar la comunicació i crear la carta de serveis, per a donar informació i visibilitat als serveis prestats en matèria de salut i benestar social des de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat, aprofitant les ajudes per al manteniment de la salut.