El PSPV-PSOE d’Albocàsser critica que el PP es dedica a retallar fotos de regidors i vullga ara “salvar la planta de purins que va tenir abandonada durant més de 15 anys”

98
PUBLICITAT

“Entre 1999 i 2003, es va construir la planta de purins d’Albocàsser durant el mandat del PP en la Diputació. Fins a 2019, amb el PP en la Diputació i l’Ajuntament, la planta va estar abandonada. En 2019, el nou equip de Govern de l’Ajuntament d’Albocàsser es va posar a treballar, sol·licitant a la Diputació la cessió de les instal·lacions, el mateix que ara demana el PP d’Albocàsser quatre anys després, sense recordar l’abandó al qual va sotmetre les instal·lacions”.

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha recordat aquests fets per a contextualitzar la realitat de la planta de purins d’Albocàsser i per a criticar que “el PP del poble acudeix a la visita del diputat provincial, Ximo Llopis, es fa una foto i després l’envia retallada, sense el regidor Pedro Adell, que és qui els va guiar per la planta i els va explicar la situació de les instal·lacions”.

Albalat ha assenyalat que “en 2020, ja em vaig reunir amb el diputat en aquell temps, Ignasi García, per a transmetre-li la situació d’abandó a la qual va sotmetre el PP la planta i la necessitat de donar-li ús. El PP d’Albocàsser, ara en l’oposició, se’n recorda d’aquesta planta que van tenir quasi 20 anys oblidada. De fet, el PP d’Albocàsser hauria de saber, i si no ho sap li ho explicarem, que existeix un treball realitzat per la Universitat d’Elx, en el qual ha participat la cooperativa del seu poble, Albocàsser, per a utilitzar la planta d’Albocàsser, juntament amb la de Salzadella i Sant Mateu, en la producció de compost aprofitant restes d’ametlles, olives i altres productes biodegradables. Abans de retallar fotos, podrien tenir més interès a solucionar problemes”.