El PSPV-PSOE adverteix que Mazón “està posant en greu perill l’inici del curs escolar”: “Més de 20.000 docents estan passant un infern i molts segueixen sense saber on impartiran classes”

106
XIQUETA A ESCOLA
PUBLICITAT

El PSPV-PSOE ha advertit avui que Mazón “està posant en greu perill l’inici escolar” i ha criticat que “més de 20.000 docents estan passant un infern i molts segueixen sense saber on impartiran classes”. Així s’ha manifestat la síndica del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, que a més ha assegurat que “queden 10 dies perquè comenci el curs i Mazón segueix de vacances en ple caos”: “Un cop més demostren la seva insolvència en la gestió i la seva incapacitat per governar”.

En la mateixa línia, la portaveu socialista ha subratllat que “el PP està avançant al full de ruta per desmantellar els serveis públics”. “Aquest només és un pas més per posar fi a l’accés a l’educació pública i de qualitat a la Comunitat Valenciana”, ha recalcat.

Així mateix, Torró ha recordat que “el conseller Rovira és capaç de donar la culpa a tothom, però segueix sense donar explicacions i no assumeix la seva responsabilitat”: “La realitat és que el Partit Popular s’ha carregat un sistema que en els darrers vuit anys ha funcionat perfectament, això no es pot quedar així”.

Finalment, la síndica del PSPV-PSOE ha destacat que “en els darrers anys el PP ha generat una factura econòmica i personal incalculable a tots aquests professors i les seves famílies”. “Hi ha d’haver algun responsable al Govern de Mazón, per això hem al conseller Rovira que comparegui a les Corts, ha de deixar d’amagar-se, sortir a donar explicacions i garantir una solució de manera urgent”, ha conclòs.