El PSPV exigirà al Govern la licitació de les obres de la N-232 abans de final d’any en un acte reivindicatiu als Ports

607
PUBLICITAT

El diputat socialista per Castelló, Artemi Rallo, ressalta la urgència d’emprendre i als treballs d’una carretera que està considerada “eix vital per al desenvolupament de la província de Castelló per les comarques del nord”.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, qualifica d’ “esperpent” l’inici de la reparació dels danys en el Pont de la Bota i critica la falta d’informació i coordinació per part de la Subdelegació del Govern.

El PSPV-PSOE exigirà demà al Govern d’Espanya la licitació de les obres de la N-232 abans que acabe l’any. Ho farà en un acte reivindicatiu del partit que reunirà diputats, alcaldes, alcaldesses i portaveus socialistes de la comarca dels Ports-Maestrat “davant la urgència d’emprendre ia les obres de prolongació de la carretera no només en les corbes al Pont de la Bota sinó fins a Vinaròs”, ha manifestat el parlamentari per Castelló, Artemi Rallo.

El diputat socialista ha denunciat que el Ministeri de Foment “es va comprometre a licitar els treballs dins de 2015 i el trencament d’aquest acord no pot retardar-se més; el grau de deixadesa és ja intolerable en un projecte de gran importància per a la comunicació de l’interior de la província amb la costa i la connexió de Castelló amb el País Basc”.

En aquest sentit, ha destacat que la N-232 “necessita una tramitació ràpida, una consignació pressupostària adequada i un calendari d’actuació urgent i això ho tornarem a reclamar demà perquè no hem d’oblidar que parlem de l’eix vertebrador del desenvolupament econòmic del nostre territori per les comarques del nord”.

L’acte convocat pels socialistes també servirà per denunciar “l’esperpent” l’inici de les obres al Pont de la Bota, segons l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Els treballs per reparar els danys ocasionats fa gairebé un any per un accident de camió “han començat amb descoordinació i retard” en paraules del primer edil.

Ripollés culpa la Subdelegació del Govern de “començar les obres i decidir tallar durant sis setmanes un tram de la carrerera sense haver complert el compromís d’informar i coordinar l’actuació amb l’Ajuntament de Morella” i ha assegurat que la reunió prèvia que havien d’haver mantingut les dos institucions “es farà dimarts que ve” amb les obres ja iniciades.