El PSPV denuncia que Mazón acumula nòmines als professionals de centres de discapacitats

79
PSPV-PSOE Diputació de Castelló
PUBLICITAT

La secretària socialista de Dependència, María Victoria Garrido, lamenta que “molts dels rebuts domiciliats per les entitats estan sent retornats perquè la Conselleria no paga”

El PSPV ha denunciat que el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, amplia la seua fama de “morós” en mantindre centenars de professionals de centres de persones amb discapacitat sense cobrar les seues nòmines des de fa dos mesos. La secretària de Dependència, María Victoria Garrido, ha alertat que “la situació de la dependència a la Comunitat Valenciana és insostenible fins al punt que molts dels rebuts domiciliats per les entitats estan sent retornats perquè la Conselleria no paga”.

La dirigent castellonenca ha lamentat que “l’única cosa que fa el Consell de Mazón és posar excuses de mal pagador mentre centenars de famílies de persones dependents i centres especialitzats no reben les ajudes que els corresponen”. “La primera l’excusa era un problema informàtic i després que fan tot el que poden”, ha ironitzat.

Finalment, Garrido ha instat Mazón i la consellera de Serveis Socials, Susana Camarero, a “posar-se a treballar d’una vegada i que es deixen d’excuses perquè la política social, ni molts menys les famílies i persones dependents, no pot continuar esperant”.