El PSPV denuncia que Barrachina té buida la cúpula del Consorci Provincial de Bombers

68
PUBLICITAT

Ruth Sanz reclama la cobertura urgent de totes dues places vacants per a garantir el correcte funcionament del servei en plena temporada d’incendis

El PSPV de la Diputació de Castelló ha denunciat que Marta Barrachina manté la cúpula del Consorci Provincial de Bombers “escapçada”, sense inspector ni gerent. “Una temeritat”, afirmen, “que posa en risc el correcte funcionament del servei en una de les èpoques de l’any amb més risc d’incendis i amb major afluència de població en les zones de costa”.

La portaveu adjunta socialista, Ruth Sanz, ha reclamat que es cobrisquen “amb la màxima celeritat possible” totes dues places per a assegurar l’operativitat i eficiència del cos de bombers. “És inadmissible que una diputació que es vanagloria de ser àgil i útil tinga des de fa un any la plaça d’inspector per ocupar, una situació que temem que es repetisca també en la vacant de gerent”.

Sanz ha instat a Barrachina “a posar ordre” al Consorci de Bombers: “no pot ser que el vaixell senyera d’aquesta casa navegue sense capità ni tripulació”. “La plantilla de bombers està al límit i ha esclatat ja amb una primera protesta enfront del Palau de la Diputació a causa de les males condicions en les quals treballen i aquesta lentitud, o desídia, per a tancar la cúpula del Consorci no ajuda per a res”, ha assenyalat.

“El govern de Marta Barrachina ha de resoldre aquestes vacants amb urgència per a evitar posar en perill la seguretat i el benestar dels castellonencs davant un altre estiu que s’espera tòrrid i amb altes probabilitats d’incendis”, ha considerat.