Estructura dela pista de pàdel

El portaveu del Grup Socialista en l’Ajuntament de Sorita, Lluis Gavara, ha denunciat avui que l’alcalde del PP, Manuel Milián, ha desviat una part important d’una subvenció concedida per la Diputació de Castelló per a la reparació de danys ocasionats per fortes pluges a la construcció de l’estructura d’una pista de pàdel en la localitat. Així mateix, ha criticat “la falta de vigilància” de la institució provincial, el president de la qual és Javier Moliner, respecte a la destinació final de les subvencions que concedeix als ajuntaments de la província.

Gavara ha assegurat que l’ajuda de 50.000 euros va ser sol·licitada pel consistori per a la restauració dels desperfectes causats per les pluges torrencials de març de 2015, en concret per a dur a terme l’adequació de carretera la Hijuela a l’entrada del municipi i del perímetre de l’edifici polifuncional.

No obstant, el portaveu socialista ha indicat que Milián “ha preferit desviar bona part d’aqueixa subvenció a construir l’estructura d’una pista de pádel i això implica que s’han deixat de reparar els danys en moltes parets de pedra seca que han caigut per tot el terme per les pluges, especialment les que discorren per sendes i camins, quedant alguns d’ells pràcticament inutilitzats”.

Segons el responsable del PSPV, l’Ajuntament de Sorita rep anualment al voltant de 110.000 euros en concepte d’ajudes i subvencions procedendes dels Plans d’Obres i Serveis i del IVACE. Gavara ha considerat que alguns d’aquests fons “hagueren pogut destinar-se a construir una completa pista de pàdel sense necessitat de construir-la de forma inadequada, parcial i amb diners procedents de subvencions que res tenen a veure amb instal·lacions esportives, com ha fet l’alcalde”.