El PSPV de Morella valora el compromís de Pedro Sánchez amb l’N-232

79
Candidatura del PSPV-PSOE de Morella
Candidatura del PSPV-PSOE de Morella aquest 2023
PUBLICITAT

El PSPV de Morella valora molt positivament el “compromís ferm i constant” del Govern de Pedro Sánchez amb l’N-232. Rhamsés Ripollés, portaveu socialista i diputat provincial, explica que “este dilluns hem conegut que ja s’ha licitat el tram Morella Sud-La Torreta que prompte serà una realitat. És una infraestructura clau per al municipi que ens ajuda a estar millor connectats i amb més seguretat”.

El projecte contempla retallar la longitud del tram fins als 4,85 km amb l’eliminació de corbes i augmentar la seguretat vial. El nou traçat tindrà una velocitat de 80 km/h amb dos carrils de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres. Així mateix, s’ha projectat quasi 7 km de camins de servei addicionals per a permetre l’accés a les propietats confrontants i la instal·lació de pantalles acústiques.

“Tot açò suposarà una inversió de 23,7 milions d’euros a les nostres terres i és l’últim pas per a finalitzar l’adequació de l’N-232 que Rajoy va tindre paralitzat. Una obra compromesa i complida amb la inauguració també del tram de Barranc de la Bota – Masía de la Torreta el darrer any, amb una inversió total de més de 50 milions d’euros, a la qual se suma la millora del Port de Querol. La nova carretera beneficiarà als quasi 3.000 vehicles que l’utilitzen diàriament, al poble de Morella i als turistes”, conclou Ripollés.