El PSPV de Morella reparteix els programes a Xiva, Ortells i Herbeset

459
Repartiment del programa a Ortells

-Nota de premsa-

El PSPV-PSOE Morella ha finalitzat el repartiment dels programes electorals a Xiva i Ortells. En aquestes localitats s’ha entregat el programa de Morella i un altre específic amb tota la feina que s’ha fet en aquests últims quatre anys i les propostes per als propers, que neixen de les reunions veïnals

El PSPV-PSOE Morella ha finalitzat el repartiment del programa electoral porta a porta, a Xiva i Ortells. Membres de la candidatura socialista s’han desplaçat a aquestes belles localitats per entregar, als veïns i veïnes, el programa general de Morella i el específic per a cada nucli urbà. En aquest fullet es mostren les actuacions realitzades en cada localitat en els últims quatre anys, així com les propostes que han vist la llum després d’escoltar les peticions dels veïns en les reunions i en la campanya #ProposaMorella.

L’alcalde de Morella i candidat socialista, Rhamsés Ripollés, assenyalava que “amb el PSPV-PSOE, Xiva, Ortells, La Pobleta i Herbeset també guanyen”. A més, indicava que “els propers quatre anys continuarem millorant l’aspecte i els serveis d’aquestes localitats, atenent les peticions dels veïns i veïnes, tal com hem fet durant aquests anys”. Rhamsés Ripollés també ha agraït aquestes aportacions dels veïns i veïnes, així com la seva amabilitat quan visiten aquestes localitats.

Xiva

En Xiva, aquests últims anys s’ha construït el dipòsit d’aigua per a emergències a l’entrada del poble, s’ha donat un nou impuls al bar municipal, s’ha dotat de cobertura mòbil a la localitat, s’ha revisat el PGOU per permetre la construcció de noves vivendes d’una manera sostenible i ordenada, s’ha fet arribar Guifi.net, s’ha millorat la TDT, s’ha posat en marxa el servei mòbil d’ecoparc, s’ha millorat l’equipament del centre de la gent gran i s’ha dinamitzat amb xerrades i tallers, s’ha editat el llibre “Excursions a Xiva de Morella”, s’han potenciat noves ofertes turístiques, com la BTT o el senderisme, s’ha renovat l’enllumenat públic, s’han escomès millores i reparacions en diversos camins i zones verdes i s’han millorat els ordinadors i instal·lacions d’Internet. Entre les propostes per als propers 4 anys, destaca la rehabilitació de l’edifici del forn, fent-ho un espai expositiu i multifuncional, continuar amb la renovació urbana i d’espais de la localitat, com la zona de jocs de la Plaça de l’Església, actuar amb un Pla d’Accessibilitat, millorar el cementiri, potenciar i promoure el turisme, augmentar la cobertura telefònica, realitzar millores en les instal·lacions de captació d’aigües i dipòsits, exigir la millora de la carretera i actuar en el camí de Xiva a Ortells, col·laborar amb les associacions i recolzar el Quinquenni.

Ortells

En Ortells, en aquests quatre anys s’ha finalitzat la millora de la zona exterior de la localitat, s’ha dotat de cobertura mòbil i Guifi.net al poble, s’ha renovat l’enllumenat públic, s’ha finalitzat el procés d’enrunament dels edificis en ruïnes, s’han executat les primeres fases de la construcció de la piscina pública, s’han realitzat diverses millores urbanes, s’ha posat en marxa l’ecoparc mòbil, s’han millorat els equipaments del centre de la gent gran, s’ha formalitzat la cessió del ús d’aquest espai i s’ha col·laborat amb l’organització de les festes. Entre les propostes per als propers quatre anys, destaca la millora dels llavadors, el cementiri i diversos punts de la localitat, la construcció de la piscina d’estiu, la instal·lació d’una marquesina, l’exigència a la Generalitat de millorar l’antiga carretera de entrada, la realització d’un projecte cultural amb material històric de l’arxiu d’Ortells, la subhasta de solars sense ús ni propietaris, el suport a les associacions i entitats de la localitat i a les festes, que enguany compliran el vint-i-cinquè aniversari.

Finalment, el PSPV-PSOE també crearà una Unitat de Respir Familiar, tant a Xiva i Ortells i renovarà els rellotges de les esglésies de les dues localitats.