El PSPV de Morella demana un ple extraordinari i la renúncia de l’alcalde als set llocs de treball

102
PUBLICITAT

El socialistes obliguen a posicionar-se a tots els grups polítics davant “la falta d’explicacions” de Sangüesa

El grup municipal socialista ha registrat en l’Ajuntament de Morella la sol·licitud per celebrar un ple extraordinari per a tractar la inscripció de l’alcalde, Bernabé Sangüesa, en set llocs de treball del propi ajuntament. La moció socialista insta a l’alcalde a renunciar a la participació en el procés d’ocupació, al temps que recorda que s’hauran de posicionar tots els grups i el propi alcalde.

El grup municipal socialista té la potestat, segons la llei de regim local, de poder instar la celebració de plens extraordinaris al ser més de la quarta part dels regidors i regidores del ple. Sangüesa deurà convocar-lo dins dels 15 dies hàbils següents.

Segons indica l’agrupació socialista, “la situació és molt greu i rellevant per donar este pas i que se celebre un plenari extraordinari al respecte’’. Les mateixes fonts retrauen “la falta d’explicacions i assumpció de responsabilitat en el passat ple ordinari celebrat el dia 15 de febrer”.

El grup municipal socialista vol que este procés d’estabilització del personal “torne al respecte i recolzament als treballadors i treballadores municipals, torne al rigor, transparència i igualtat”. El portaveu socialista, Rhamsés Ripollés, acusa Sangüesa de “tacar i posar en risc un procés d’ocupació tan important com el que està en marxa”. Segons Ripollés, l’alcalde continua danyant el nom de Morella amb la seua actitud.

“No té cap tipus de justificació que l’alcalde participe en un procés d’ocupació d’estes característiques per als treballadors municipals”, considera el regidor socialista. “Sols es pot entendre per un benefici personal i un aprofitament del seu càrrec que ni és ètic, ni estètic, ni es pot tolerar”, tanca Ripollés.