El PSPV de Morella defén continuar millorant el Col·legi i rehabilitar l’Escola Llar

286
Col·legi de Morella
PUBLICITAT
  • El grup municipal socialista insta a l’equip de govern a buscar solucions a curt termini per fer front a les avaries de climatització de l’Escola Llar

En el plenari del passat dijous el grup municipal socialista va instar al govern municipal per a que pose en marxa, i el govern autonòmic puga aprovar, una segona fase del Pla Edificant per a continuar, com estava previst i s’estava treballant en la legislatura passada, en més millores per al col·legi i la rehabilitació de l’Escola Llar. Un projecte compromès i que formava part del programa electoral socialista. Els socialistes critíquen que “no s’ha avançat en este projecte que es venia treballant amb la direcció del centre i la Conselleria”.

Amb el Pla Edificant, el CEIP Mare de Deú de Vallivana ja compta amb l’ampliació de noves aules totalment operatives, s’ha instal·lat ascensor i altres elements per fer accessible l’edifici, així com es van dur a terme adaptacions i millores en les aules d’infantil. “Este treball havia de continuar ja que queden necessitats del centre pendents que no van poder ser incloses en el projecte inicial, així com la rehabilitació de l’Escola Llar. Nosaltres, així ho anàvem a fer”, ha dit el portaveu del grup socialista, Rhamsés Ripollés.

En l’Escola Llar de Morella, on resideixen els alumnes d’altres poblacions que cursen els seus estudis en l’institut, s’ha d’aconseguir “que es puga dur endavant la seua rehabilitació amb noves habitacions, zones d’estudis i la renovació de totes les instal·lacions, especialment de climatització, que tants problemes han donat històricament en este edifici i a tot el complex educatiu de primària, del qual forma part”.