El PSPV de Morella critica la paralització del consistori

164
Ple de l'Ajuntament de Morella
PUBLICITAT

Els i les socialistes de Morella s’han mostrat molt crítics amb la nova legislatura que Sangüesa lidera amb una coalició entre Independents per Morella i el Partit Popular. “Volem denunciar la incapacitat de gestió, que afecta a la part econòmica i a moltes més àrees, en els més de cinc mesos de govern”, han criticat des del PSPV-PSOE, des d’on afegit que “l’alcalde no pot defugir de la seua responsabilitat, amenaçant al personal de que no es pagaran les nòmines i buscar culpables externs a la seua ineficàcia pel fet de ser sols 4 regidors quan refusen qualsevol col·laboració”.

El grup polític liderat per Rhamsés Ripollés va perdre el mandat a Morella per primera vegada en tota la democràcia després del pacte entre Independents i PP. Ara, la formació del puny i la rosa denuncien que el “diàleg i col·laboració amb nosaltres no existeix”. I avisen: “Dubtem de la voluntat de voler aprovar els pressupostos per al 2024 abans de finalitzar l’any”.

La formació socialista també ha fet menció a les “reiterades excuses de Sangüesa i el seu equip: ‘No hem tingut temps, no ho sabíem i no hi ha diners’. Eixes són les tres respostes que des de l’equip de govern s’han repetit contínuament al veïnat davant de la seua inactivitat, la seua incapacitat per a prendre decisions, les errades que han comés i la seua manca de projectes”.

“Tots els projectes que estan executant porten el segell del partit socialista”, incideixen des del partit de Ripollés. Fan menció al Colomer-Zurita, la reurbanització del carrer Zaporta, la nova pista multiesportiva o la majoria de la programació cultural i festiva. “Fins el moment, les aportacions del nou govern amb nous projectes han sigut ben poques i el que si hem vist, per contra, ha sigut la paralització de projectes que ara no tenen data com l’ampliació del Centre de Dia o la pèrdua d’importants subvencions com ha sigut una part del Fons Forestal, subvencionat al 100%”, apunten.