El PSPV de Morella celebra esta vesprada l’acte central de campanya

204
Cartell acte central de campanya
Cartell acte central de campanya
Cartell acte central de campanya

Esta vesprada, a les 20 hores al Teatre Municipal, tindrà lloc l’acte central de la campanya del PSPV-PSOE Morella, en el qual intervindran diferents membres de la llista per a les eleccions municipals, el propi Ximo Puig i el candidat a la alcaldia Rhamsés Ripollés.

Rhamsés Ripollés afirma que “demà serà una jornada especial, ja que estarem a València donant suport a un veí, company i amic, Ximo Puig, en l’acte central de la campanya del PSPV. Estem segurs que demà anem a veure en directe la intervenció del proper President de la Generalitat Valenciana”. A més, afegia que “aquestes eleccions són una oportunitat històrica: és l’hora de canviar la Comunitat Valenciana i és l’hora de fer-ho amb un President morellà”.

El PSPV-PSOE de Morella continua amb la seva campanya electoral, en la qual tots els dies està explicant la feina que s’ha fet des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Morella i les propostes que realitza per als propers quatre anys. Precisament, aquestes es detallaran en el Programa Electoral, que es repartirà a partir de diumenge en les vivendes de Morella.