El PSPV de Morella aprova la llista per a les municipals amb sis cares noves

360
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

El PSPV-PSOE de Morella ha celebrat  una Assemblea extraordinària en la que s’ha aprovat per unanimitat la candidatura socialista per a les Eleccions Municipals del 24 de maig a l’ajuntament de la localitat. Una llista que destaca perquè entre els vuit primers hi han quatre independents i s’ha renovat quasi la meitat de persones que van concórrer al 2011, així com s’aposta per la paritat amb set dones i set homes. Un grup de candidats amb gent compromesa i implicada que forma part de distintes associacions de la localitat, representants de diversos segments d’edats, persones que formen part dels distints sectors econòmics i professions, experiència i amb sobrada implicació amb Morella.

Les cares noves són Rocío Querol, Jorge García, Judit García, Lola Viñals i Joan Carles Marcobal. Rhamsés Ripollés encapçalarà la llista i l’acompanyen també membres de l’actual corporació municipal amb Rafael Pallarés, Amadeu Bordás, Malú Blasco, Maria Rallo i Ernest Blanch. Entre els suplents destaca la presència per segona vegada consecutiva en la llista socialista del veí Marian Albu, romanès de naixement, demostrant el compromís del PSPV pel col·lectiu de romanesos que viuen al municipi. La llista la completen Palmira Mestre, actual regidora d’educació i Ani Jiménez, que també compta amb experiència a la corporació municipal.

Segons el candidat a revalidar l’alcaldia es tracta d’un equip “potent, renovat, jove, expert i amb il·lusió i ganes de treballar per Morella”. A més de la presentació i confirmació dels candidats, Rhamsés Ripollés va signar el Codi Ètic del PSOE per a càrrecs municipals. La candidatura optarà a repetir la majoria progressista per a Morella, que l’ha convertit en un referent, i ajudar a que el futur President de la Generalitat siga el socialista morellà Ximo Puig.

Un altre dels punts importants de l’Assemblea ha estat l’explicació dels eixos del programa electoral i propostes. Des de fa mesos que el PSPV de Morella està treballant al respecte i ha obert les seues portes a la col·laboració dels veïns. Per fer-ho possible, es va llençar fa unes setmanes la campanya ‘Proposa Morella’ que ha reunit més de cent propostes de les morellanes i morellans. Al respecte, este diumenge els socialistes morellans estaran als Porxes per recopilar més propostes dels veïns. Rhamsés Ripollés mostrava la seua satisfacció per la participació “agraïm comptar amb totes i tots per poder fer una Morella millor, una Morella que guanya”. Tot en un procés de participació on les suggerències de totes i tots compten de cara a continuar el projecte progressista a la ciutat.

CANDIDATURA PSPV-PSOE MORELLA
1. Rhamsés Ripollés Puig
2. Rafael Pallarés Traver (Independent)
3. Rocío Querol Carceller (Independent)
4. Amadeu Bordàs Antolí
5. María Luz Blasco Querol
6. Jorge García Martí
7. Judit García Camañes (Independent)
8. Lola Viñals Adell (Independent)
9. Joan Carles Marcobal Ripollés
10. Maria Rallo Rallo
11. Ernesto Blanch Marín

SUPLENTS
S.1. Palmira Mestre Tena
S.2. Marian Albu
S.3. Ana Jiménez López