El PSPV de Castelló destaca la “imprescindible labor” de la Guàrdia Civil en la seguretat de la província

98
PUBLICITAT

Una representació de càrrecs socialistes acompanyen la Benemèrita en el seu 180 aniversari

Una àmplia representació del PSPV de Castelló ha participat aquest dijous en els actes commemoratius del 180 aniversari del cos de la Guàrdia Civil celebrats a la capital de la província. Els socialistes han estat encapçalats pel secretari general, Samuel Falomir, qui ha destacat la “imprescindible labor” que realitzen les Forces Armades per a garantir la seguretat dels castellonencs i espanyols.

Falomir ha assenyalat que la Guàrdia Civil “ha sigut i és un referent de seguretat, professionalitat i compromís amb la societat”. “En aquests quasi 200 anys d’història han demostrat la seua valentia i sacrifici en la defensa dels valors democràtics i en la lluita contra el terrorisme, la delinqüència i el crim organitzat”, ha afegit.

El líder socialista ha aprofitat l’ocasió per a agrair als guàrdies civils la seua “dedicació i treball diari, que ens permet viure en pau i seguretat”. “Són un cos d’elit que compta amb la confiança i el respecte de tota la societat espanyola”, segons les mateixes fonts.

El valor de les Forces Armades

El PSPV de Castelló ha reiterat el seu compromís amb la Guàrdia Civil i ha assegurat que continuarà treballant perquè compten amb els recursos necessaris per a exercir el seu treball amb la màxima eficàcia. “Les Forces Armades són un pilar fonamental de l’Estat i hem de garantir-los el suport que necessiten per a complir amb la seua missió”, ha afirmat Falomir.