El PSPV de Castelló celebrarà el seu comité provincial el 9 de març amb l’objectiu de revalidar la Diputació

239
PUBLICITAT
  • El secretari general provincial, Samuel Falomir, presentarà el decàleg de propostes del PSPV per fer de Castelló “una província de futur”

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebrarà aquest dijous 9 de març el seu Comité Provincial amb la mirada posada en revalidar el govern de la Diputació de Castelló el pròxim 28 de maig. “En el darrer any hem treballat de valent per a conformar les llistes més competitives amb els millors candidats i candidates en tots els municipis de la província”, ha afirmat el secretari general provincial, Samuel Falomir. La meta, ha subratllat, no és una altra que “renovar per un tercer mandat la presidència de la Generalitat, les alcaldies i revalidar el govern de la Diputació per a continuar aprofundint en la recuperació econòmica i en la millora de les condicions de vida dels castellonencs i castellonenques”.

En el seu discurs, Falomir presentarà el full de ruta que durà endavant el PSPV a partir del 28 de maig. “Un programa de govern amb deu propostes que faran de Castelló una província de futur”. D’aquesta manera, els principals eixos seran l’impuls al Fons de Cooperació Municipal, la lluita contra el despoblament i l’aposta de la institució provincial per Castelló com a referència turística, esportiva i cultural.

El decàleg també inclou propostes com la millora de les connexions entre les dessaladores i els pous per a garantir la justícia hídrica, la inversió en la digitalització i la sostenibilitat dels serveis públics municipals, l’ampliació dels serveis de benestar social, la integració de l’Hospital Provincial de Castelló en el servei públic valencià de salut. A més de la continuació de la tasca d’exhumació de les víctimes del franquisme de manera conjunta amb els grups de recerca de memòria històrica.

El dirigent socialista ha ressaltat que el programa del PSPV per a la Diputació de Castelló farà especial referència a la ceràmica com a reclam per a l’arribada d’inversors i la voluntat de treballar amb empreses de la nostra província per fer del taulell una referència.