El PSPV de Castelló acusa a Mazón de frustrar la venda de Marie Claire per les “irresponsables declaracions”

102
Alcaldes de Castelló i Terol han participat a la protesta
PUBLICITAT

Samuel Falomir se solidaritza amb els treballadors de la factoria d’Els Ports i lamenta la falta de suport del Consell del PP

El PSPV de Castelló ha criticat aquest dijous durament que “la inacció” de Carlos Mazón i el PP “han truncat una possible solució per a l’empresa Marie Claire”, deixant així en suspens centenars de treballadors dels Ports. El secretari general provincial, Samuel Falomir, ha destacat que mentre Mazón es desplaça a Catalunya per ordre del seu partit per a parlar d’empreses catalanes, la nul·la política industrial del Consell en la Comunitat Valenciana “perjudica greument i deixa en desavantatge a les empreses valencianes”.

En eixe sentit, Falomir ha subratllat que la retirada de l’oferta del fons d’inversió que estava negociant amb Marie Claire “ve condicionada per unes irresponsables declaracions de Mazón i de la consellera Merino”, de les quals els socialistes ja van avisar de les seues possibles conseqüències. A això, afegeix Falomir, se suma la poca capacitat de negociació del Consell de Mazón.

“Des del PSPV sempre estarem al costat dels treballadors i treballadores de Marie Claire que, juntament amb representants sindicals, han actuat amb prudència perquè aquesta operació arribara a bon port”, ha afirmat Falomir.

El PSPV ha exigit a Mazón que assumisca responsabilitats per la seua “nefasta gestió” i que prenga mesures immediates per a buscar una solució per a Marie Claire i els seus treballadors. “No podem permetre que la deixadesa i la inacció del PP condemne a l’ostracisme a una empresa amb tanta història i tradició com Marie Claire”, ha conclòs el líder socialista.