El PSOE-PSPV aprova les llistes electorals per ampliar alcaldies i revalidar la Diputació

241
PUBLICITAT

El Comité Provincial del PSPV de Castelló ha avalat aquesta vesprada a Orpesa amb un ampli suport les propostes de candidatures locals a les eleccions del 28 de maig. La formació socialista aspira a revalidar i ampliar les alcaldies i els governs de la Diputació i la Generalitat “per a seguir millorant la vida de la ciutadania amb idees i il·lusió”, ha afirmat el secretari general, Samuel Falomir. “Cal que seguim aprofundint en la recuperació econòmica i en la millora de les condicions de vida dels castellonencs i castellonenques”.

Falomir ha assenyalat que “comptem amb els candidats i candidates més compromesos, capacitats i valorats de la província” i apunta que “tornarem a ser el partit amb el major suport electoral en els pròxims comicis”. S’ha mostrat convençut que “la gent sabrà reconéixer l’esforç que des de les administracions estem fent els i les socialistes per a fer front als efectes adversos i duradors d’una guerra en el vell continent que ho ha encarit tot i posat contra les cordes alguns sectors productius”. “Per molt que li incomode a la dreta, el PSOE ha armat un escut social per a protegir les famílies de l’augment dels preus i és l’únic executiu que ha mobilitzat recursos per a la ceràmica”.

El líder socialista ha subratllat que “la millor garantia que podem donar és la gestió dels nostres 54 alcaldes i alcaldesses i dels portaveus que es deixen la pell pels seus veïns i veïnes”. La immensa majoria dels presents a l’Espai Cultural d’Orpesa ha donat suport a les propostes presentades per cada agrupació local després de dictaminar que compleixen amb la paritat i s’ajusten al reglament.

Samuel Falomir remarca que des de l’Executiva Provincial s’han mobilitzat per a renovar les llistes en localitats estratègiques on el PSPV es troba a l’oposició. És el cas de Segorbe, Betxí i Moncofa. Reconeix que “no ha estat fàcil” la seua confecció “perquè hem hagut de conjugar molts elements, si bé sempre ha primat la responsabilitat, el diàleg per a arribar a acords i la defensa de l’interés general i del partit”.

El secretari general provincial ha transmés al Comité que en l’executiva prèvia s’ha aprovat remetre a País el nom de les persones proposades per les agrupacions per a conformar la llista autonòmica. Falomir ha destacat que reflexa totes les comarques i que s’ha donat tota la llibertat al president de la Generalitat i aspirant a la reelecció, Ximo Puig, perquè a partir del llistat confeccione la candidatura millor preparada.

El representant progressista ha apel·lat a la mobilització per a guanyar totes les eleccions. Per a això “hem de ser proactius, tindre ganes de fer nous plantejaments i portar sempre la iniciativa”. “Volem fer una societat més justa i millor des dels principis i ideals que ens inspiren”.

El cap dels socialistes castellonencs ha aprofitat la convocatòria del el Comité Provincial per a presentar el full de ruta per a revalidar la Diputació de Castelló i que se sustenta en la millora del finançament local, la lluita contra el despoblament, el rellançament turístic, la garantia d’accés a l’aigua, la digitalització del territori, el benestar social i la memòria històrica.