El ‘Projecte Brunetti’ pren el Festival de Música d’Ares

279

Dos violins, una viola i un violoncel tanquen la programació d’aquesta IV edició que ha impregnat de música la localitat

El IV Festival de Música d’Ares ha arribat a la seva fi i ho ha fet de la mà de quatre músics d’altura, els membres del ‘Projecte Brunetti’. La Cova del Castell d’Ares del Maestrat ha acollit el tercer i últim concert d’aquesta edició. Tota una exhibició d’excel·lència per part de Fernando Pascual, Jesús Jiménez, Isabel López i Pere-Joan Carrascosa.

Els dos violins, la viola i el violoncel han sonat al compàs de l’obra que comparteix nom amb els seus intèrprets, “Projecte Brunetti”. Es tracta d’una una edició de l’obra de G. Brunetti per a l’editorial suïssa ‘Edition Kunzelmann’. El públic, que ha omplert la Cova del Castell, ha pogut gaudir d’una excel·lent interpretació que no ha deixat a ningú indiferent.

La gran acollida que ha tingut aquesta IV edició del Festival de Música d’Ares del Maestrat deixa palès que l’esdeveniment s’ha consolidat com una de les cites obligatòries dins de la programació cultural a la província de Castelló. Els organitzadors ja comencen a preparar el cinquè aniversari per al proper any.