El programa complet del festival de teatre Capsigrany, dies 10, 11 i 12 de juny

1284
PUBLICITAT
Programació del Capsigrany:

******Divendres 10 de juny de 2016******
–>>22:20- “Inaguració de la Mostra” , per Associació Cultural Capsigrany. Casa de Cultura.

–>> 22:30- “NÁUFRAGO”, per Jes Martin´s Producciones. (Salamanca). € Casa de Cultura. (Públic jove-adult, a partir de 10 anys). 60min. Espectacle d´humor gestual. La bellesa de la vida està en la música de l’humor i en els gestos de l’amistat. I, si no, que li ho diguen a Martin, un home que viu en el carrer solitàriament, però envoltat de gent, que mira sense veure i sent sense escoltar a qui té més a prop: un nàufrag en un món que navega sense brúixola entre tempestats i calma.

******Dissabte , 11 de Juny de 2016******

–>>12:00- “A TAULA !”, per Cía Peus de Porc. (Barcelona). Casa de Cultura. (Espectacle infantil, tots els públics). 45min. €

Espectacle de titelles de taula i enginyeria escènica. Un Ogre coix i famolenc esta preparant un trist sopar a base de verdures, quan arriba un xiquet en busca de refugi. L’alegria de l’Ogre és infinita. Però el xiquet té fred, gana, son… i l’Ogre, que no pot menjar-se un nen fred i famolenc, l’escalfa, l’alimenta, l’abraça…

–>>16:30- “SATSUMA 3.0”, per Scura Splats. (Vila-real). Plaça En Blasc d´Alagó. (Tots els públics). 60min.
Espectacle de carrer itinerant sobre xanques. Satsuma 3.0 conta la història d’uns exploradors siderals que arriben a la Terra per a salvar el planeta d’una imminent destrucció, la qual cosa posarà en perill el fràgil equilibri de la galàxia. Tots junts, humans i exploradors, salvaran el planeta recorrent els carrers i places.

–>>17:45- “BATUCADA”, per Asprona Timbals. (València). Plaça en Blasc d’Alagó. (Tots els públics). 20min.
Asprona Timbals és una batucada que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de la música.

–>>19:00- “TWO LADIES… OR NOT TWO LADIES”, per Cashalada Teatre. Casa de Cultura. (Públic adult, majors 18 anys). 90min. (València) € abaret-musical, una joia íntima, hilarant, única. Una diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant preten oferir un concert acompanyada per una peculiar, tímida però brillant pianista que no és el que sembla i que amaga un gran secret. Una història plena de superació personal, de màgia, d´excentricitat de dolor i d´alegria, que ens recordarà que sense amor … no som ningú.

–>>23:00- “INÀNIMES”, per Inànimes Cía. (Vila-real). Poliesportiu. (Públic adult, majors 15 anys). 50min.
Un espectacle teatral de música, dansa i poesia audiovisual. Dos personatges solitaris es despullen i exposen les seues misèries l’un enfront de l’altre. Fins a quin punt intentem canviar la persona per fer que siga com nosaltres ens la imaginem?. Una història fantàstica, visceral, però delicada i poètica. Una faula que ens parla de la quotidianitat de les relacions, de la soledat, de la necessitat d’aprendre de nosaltres mateixos i d´apropar-nos a l’altra persona.

–>>00:30- Disco-Mòbil “ECLIPSE” .Parador de Festes.

******Diumenge , 12 de Juny de 2016*******

–>>16:30- “BATUCADA”, per Asprona Timbals. (València). Plaça en Blasc d’Alagó. (Tots els públics). 20min.

–>>17:00- “RIALLADES”, per El Pot Petit. (Girona).
Plaça En Blasc d´Alagó. (Públic familiar, tots els públics). 60min. Concert de música amb animació i titelles, per ballar petits i grans!. A partir d’una pila de riures que surten de dins un Pot màgic, anirem descobrint els diferents tipus de riure, que ens portaran a ballar diferents cançons i danses, de molts estils i ritmes diferents!.

–>>19:00- “LOS ESCLAVOS DE MIS ESCLAVOS”, per Teatro Meridional. Casa de Cultura. (Públic adult, majors 15 anys). 75min. (Madrid) € Tres cooperants segrestats en una cova, a l’Afganistan, juntament amb un dels seus captors: són quatre víctimes de la situació geopolítica. L´obra explora la problemàtica general i el dia a dia suportat pels ostatges, la força dels quals sorgeix de la comunicació, alhora subtil i mundana, de l´humor, l´enginy i l’esperança.
————–
€ Espectacle de pagament, abonament 25% descompte.

Programa del Capsigrany
Programa del Capsigrany