El primer ProAplec arriba a Portell el 4 de desembre

688
PUBLICITAT

La 43 edició de l’Aplec dels Ports tindrà lloc a Portell el cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol del 2022. Fins a la data, s’aniran celebrant ProAplecs com el que s’espera el 4 de desembre. 

En aquesta primera trobada comarcal hi ha una programació molt completa formada per una caminada animada, un vermut popular, un dinar amenitzat per un bingo musical, la presentació del lema del XLIII Aplec i una taula rodona de joves emprenedors comarcals en la que participaran l’empresa de gastronomia artesanal Bolíssim, l’agència creativa Comboi, la formatgeria artesanal La Planeta, la productora d’aliments de secà amb agricultura regenerativa Malaerba i la monitora de ioga, estirament i meditació Irene Munay.

La tria del lema és a càrrec de l’organització de l’Aplec, però la proposta de lemes està oberta a tothom. Qui vulga proposar idees pot fer-ho enviant-les per missatge directe d’Instagram al compte @aplecdelsports fins al 26 de novembre. 


Per poder garantir un ProAplec segur per a la comarca dels Ports, aquest tindrà un aforament limitat. Per a poder assistir s’ha d’emplenar el següent formulari d’inscripció abans del 26 de novembre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-phKXS0ZSmcG0iSjMiZVflOs-orkNNCJUByh846FfW8eYFg/viewform