El pressupost de asfaltar el carrer Miralles del Carro ascendeix a 251.000 euros.

642
Carrer Eres Miralles del Carro
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat els tràmits per asfaltar el carrer Miralles del Carro. En el ple ordinari de juliol el consistori va donar a conèixer que el pressupost de licitació rondarà els 251.000 euros.

D’aquests diners al voltant de 202.000 es repartiran en contribucions especials entre els veïns amb propietats en aquesta antiga era, en funció dels metres de façana de cada propietat. L’Ajuntament destinarà els 27.000 euros que percep dels Plans Provincials i fons propis. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha assenyalat que l’asfaltat del vial suposarà una revalorització del carrer. Les obres s’executaran la propera tardor. L’Ajuntament tindrà en compte les condicions climàtiques per a l’asfaltat, segons ha ressenyat l’alcalde. En el ple l’Ajuntament ha aprovat la cessió de vials realitzada per un veí.

-Comunicació amb Santa Teresa

El carrer es comunicarà amb el Carrer Santa Teresa i suposarà una ampliació de l’espai d’aparcament per a tots els que utilitzen les instal·lacions esportives del poliesportiu i piscines.