El president de la Generalitat inaugurarà el dia 6 la residència de la Tercera Edat de Vilafranca

935
Residència de la Tercera Edat de Vilafranca
PUBLICITAT

-Diadia- El president de la Generalitat, Ximo Puig, visitarà el proper dia 6 Vilafranca per inaugurar la residència de la Tercera Edat de la localitat. El centre, en funcionament des del maig, no s’havia inaugurat de manera oficial. En l’actualitat acull al voltant de 30 residents. Té capacitat per a més de 60 places i 30 més al centre de dia.

Des de la població s’aprofitarà la presència de Puig per demanar que, progressivament, s’incremente el nombre de places concertades i pugue obrir-se el centre de dia. Per això l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ja ha mantingut contactes amb tècnics de Benestar Social amb l’objectiu d’explicar la realitat del centre. Des de la seva obertura la Residència de la Tercera Edat s’ha convertit en epicentre de nombroses activitats. Així mateix s’han generat més d’una desena de llocs de treball.

La residència organitza nombroses activitats i compta amb les associacions del poble que col·laboren desinteressadament en oferir concerts, actuacions teatrals o tallers.

-Horaris

Puig arribarà a Vilafranca a les 11.30h i serà rebut a l’Ajuntament, on signarà al libre d’Honor. Després es dirigirà a la residència per realitzar la inauguració oficial amb els corresponents parlaments