Palanques rep la visita del president i la vicepresidenta de la Diputació de Castelló

264
El president de la Diputació visita Palanques
El president de la Diputació visita Palanques

La inversió de la institució provincial en la localitat l’any passat va ser de 125.000 euros

El municipi de Palanques ha rebut una visita molt especial a finals de la setmana passada. José Martí, president de la Diputació de Castelló, i Patricia Puerta, vicepresidenta s’han apropat per conéixer la localitat i posar de manifest la desigualtat que suposa la despoblació rural per aquests menuts pobles i la voluntat de millorar la vida de les persones residents a l’interior de Castelló.

Els polítics han visitat l’actual Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, destinat a l’entreteniment i manteniment de les persones grans, així com també les associacions de majors de Palanques, on van ser acompanyats per Lucía Martí, alcaldessa de Palanques i Santi Pérez, diputat de Desenvolupament Rural.

Durant la visita, tots dos representants van deixar clares les intencions del que anomenen “Diputació progressista de Castelló”, per acabar amb la despoblació dels pobles més menuts de la província apostant per l’oferta de serveis municipals. Segons Martí “la despoblació és una forma de desigualtat que nosaltres volem superar des de la millora dels serveis” i “la nostra obsessió és que els diners de la Diputació servisquen per a millorar la qualitat de vida de les persones que resideixen als pobles d’interior”.

El consistori de Palanques agraeix la visita i l’interés mostrat pel municipi, la qualitat de vida dels habitants i, en general, el futur de la comarca dels Ports.