El President de la Diputació visita Morella

259
Visita del president de la Diputació a Morella
Visita del president de la Diputació a Morella
PUBLICITAT
  • Junt amb l’alcalde de Morella van recórrer el Parc de Bombers dels Ports
  • Després van mantindre una reunió a l’ajuntament per a tractar diversos temes

Ahir al matí, el President de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el diputat provincial, Abel Ibáñez, van visitar el Parc de Bombers dels Ports situat al polígon industrial Les Casetes de Morella. Així, van conéixer totes les instal·lacions d’aquest parc i l’equipament que gasten els bombers voluntaris i bombers forestals dels Ports, els quals conviuen en aquest parc.

L’alcalde va destacar que “és un parc de bombers emblemàtic de tota la província, en el qual es veu molt bé la feina que fan els bombers voluntaris i forestals en el cas de Morella i la comarca dels Ports”. Rhamsés va explicar que “les administracions estem per a sumar i treballar en serveis d’aquestes característiques per a donar seguretat”. Finalment, va remarcar que “s’han traslladat diferents projectes de futur per a l’ampliació i millora d’aquest, ja que són uns 35 efectius els que treballen en aquestes instal·lacions entre bombers voluntaris i forestals”.

D’altra banda, el President de la Diputació va recalcar que “hem vist la bona dotació que tenen en vehicles i instrumental, i el que és més important, la bona dotació en qualitat humana i amb ganes que tenen els voluntaris en aquest cas per assegurar la seguretat de la societat”. El President va afegir que “tenim constància de la quantitat d’efectius que alberga aquest parc i de l’ampli terreny que abraça de manera que cal agrair i felicitar-los per la feina que fan cada dia”.

Després de la visita al parc, el President i l’alcalde es van desplaçar fins a l’ajuntament on van mantenir una reunió. Pel que fa a aquesta es van tractar diversos temes entre els quals cal destacar l’ampliació del Parc de Bombers dels Ports. A més, es va parlar d’altres temes importants per a la ciutat com el projecte de futur de l’edifici Colomer Zurita, l’enllaç de la carretera de Xiva amb l’entrada a Morella, les depuradores de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobleta, així com les noves tecnologies, turisme o cultura.