El president de la Diputació va inaugurar la Fira d’Atzeneta, un referent que data de 1537

566
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, va inaugurar al costat de l’alcalde de la localitat, Santiago Agustina, la Fira d’Atzeneta, un dels històrics esdeveniments tradicionals de la província ja que va ser en 1537 quan va iniciar els seus passos amb l’aval del Rei Carles I.

José Martí, va estar acompanyat pel diputat provincial Abel Ibáñez, destacant la importància de continuar donant suport a esdeveniments tradicionals de la rellevància de la Fira d’Atzeneta, que permeten la pervivència de la cultura, economia i gastronomia de les comarques castellonenques.

La inauguració, celebrada després de la processó del Farolet, va comptar amb l’actuació de la rondalla Soroll del Maestrat. Després d’això, els assistents van poder degustar el ‘tombet’ de la mà de l’associació Corder del Maestrat.

Un altre dels actes matinals de la Fira, va ser la presentació del llibre “Atzeneta del Maestrat en imatges”, editat per la Cooperativa Agrícola Sant Bertomeu amb motiu del seu 75 aniversari.