El president de la Diputació de Castelló visita les obres de millora en carreteres del nord de Castelló

332
José Martí, president de la Diputació; i Santi Perez, diputat de Carreteres, a les obres de la CV-100 al pas per Rossell.
PUBLICITAT

Rossell, Sant Rafael del Riu i la Pobla de Benifassà han rebut la visita del president de la Diputació de Castelló, José Martí, i del diputat de Carreteres, Santi Pérez, qui han vist les obres de millora en certs trams de les carreteres que connecten tant aquestes localitats com els termes municipals amb la província de Tarragona. Les carreteres en qüestió són la CV-100 i la CV-105, les quals segons han afirmat els alcaldes de les 3 localitats, necessitaven millores per garantir la seguretat entre els veïns i no ser cap impediment per a l’impuls econòmic de la comarca.

Pel que fa a la CV-100, l’actuació feta ha pogut ampliar el vial fins als 6,20 metres d’amplària amb un eix central que els separa. El que s’ha millorat fins ara només ocupa un tram de tota la carretera que connecta Sant Rafael del Riu i Rossell, tot i que la intenció és acabar tota la carretera. De fet, cap a finals d’any està previst una nova actuació que connectarà Rossell amb La Sènia, localitat tarraconense on veïns i veïnes treballen i estudien. Aquesta mateixa carretera travessa el nucli urbà de Sant Rafael del Riu.

Seguint en aquesta mateixa línia, els dos polítics han visitat les obres de la CV-105 a l’altura de l’embassament d’Ulldecona per poder vigilar les millores d’ampliació fins als 6 metres. A més, també han acudit als treballs que es realitzen actualment en un tram del vial, el qual també es convertira en un amb 6 metres d’amplària.

José Martí, president de la Diputació; i Santi Perez, diputat de Carreteres, a les obres de la CV-100 al pas per Rossell.
José Martí, president de la Diputació; i Santi Perez, diputat de Carreteres, a les obres de la CV-105 que encara estan en procés.
José Martí, president de la Diputació; i Santi Perez, diputat de Carreteres, a les obres de la CV-100 al pas per l’embassament d’Ulldecona.