El Prat de Sant Pau, punt neuràlgic de l’activitat agrícola i ramadera de l’Alt Maestrat en la Fira de Sant Pere

134
PUBLICITAT

El cap de setmana de l’1 i 2 de juliol ha tingut lloc la històrica Fira de Sant Pere d’Albocàsser. El Prat de Sant Pau ha acollit, una vegada més, aquest esdeveniment on professionals del sector primari es troben per a intercanviar opinions i consells, actuant la fira com un pont entre diferents experiències i escenaris. En la fira s’exposen totes les novetats relacionades amb el món agrícola i ramader, com a maquinària, eines o productes alimentaris, entre altres.

Dins de la programació preparada han hagut activitats per a tots els gustos i edats com una zona infantil, el concurs de tir i arrossegament amb professionals de tota la Comunitat Valenciana, el taller ‘Donem color a la Fira’ amb l’artista Tere Adell, el tardeo, jocs en família amb Somnia de Culla, la música i la festa amb Disconight.

A més de les activitats preparades, no han faltat les exposicions de maquinària i les parades de menjar i beguda, roba, calçat o joguines.

Així mateix, les sales interiors de l’ermitori i la capella de Sant Pau han acollit una exposició de pintura de Jordi Alayo Manubens. L’Associació de Dones d’Albocàsser també ha estat present en la fira amb una parada on ha donat a conèixer els productes propis de l’estiu, a més de facilitar el pagament de les quotes de les sòcies i promoure que noves dones s’inscriguin en l’associació.

La Fira ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Albocàsser amb la col·laboració de la Penya Taurina d’Albocàsser i l’Associació Cavallistes d’Albocàsser.