El PPCS proposa un pla integral de reforma i adequació d’instal·lacions esportives de l’interior dotat amb un milió d’euros

305
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

El Grup Parlamentari del Partit Popular a la Diputació Provincial de Castelló ha reclamat la reserva en el pressupost de 2022 d’una partida d’un milió d’euros que permetisca reformar i adequar les instal·lacions esportives de l’interior de la província. La iniciativa, sorgida de la demanda d’alcaldes i portaveus del Partit Popular i recollida pel Grup Parlamentari, es presentarà via registre perquè la Diputació lenta de PSOE i Compromís incorporen la petició en el seu projecte pressupostari per al pròxim exercici.

“L’objectiu és que totes aquelles demandes que ens han fet arribar els nostres alcaldes i portaveus s’incorporen a la proposta de pressupostos de 2022”, tal com ha indicat la portaveu adjunta del PP a Diputació, Mª Ángeles Pallarés. En aquesta línia, “han estat múltiples les demandes registrades en matèria esportiva, perquè els més menuts pateixen veritables problemes econòmics per poder fer front a la millora d’aquest tipus d’instal·lacions. Piscines que requereixen una reforma integral, pistes de bàsquet danyades, frontons en precari o pavellons esportius amb greus mancances, exigeixen una inversió que no arriba, perquè sempre hi ha necessitats més urgents i els recursos econòmics són limitats “.

Per això, “i amb l’objectiu de garantir a tot l’interior que les seves instal·lacions es mantindran en estat òptim, hem proposat aquest pla que pretén ajudar els més petits a finançar els costos de reparació que per a ells resulta inassumibles”. Amb això, explica Pallarés, “no només assegurarem que l’interior disposa d’instal·lacions en estat òptim com qualsevol altre municipi amb una població més gran”. “També donarem oxigen a poblacions que pateixen estretors econòmiques per poder fer front a aquestes inversions”.

Una circumstància, recorda Pallarés, “que des del PP portem reclamant que siga atesa amb un Fons de Cooperació més just que discrimine de manera positiva als municipis que tenen menys població. Perquè el que no és de rebut és que siguen vuit municipis de la província de Castelló els que es repartisquen el 45% del pressupost d’aquest fons perquè PSOE i Compromís es neguen a modificar les seues bases per ajudar els més petits. La seva negativa constitueix un càstig per al nostre interior “, afirma Pallarés.