El PPCS exigeix a Morella la inversió que permetisca restaurar la Porta de les Verges de la Basílica Arxiprestal

183
PUBLICITAT

El Partit Popular de Castelló ha reclamat a Morella la inversió que permetisca millorar les condicions d´una joia patrimonial com és la Porta de les Verges de la Basílica Arxiprestal de la localitat.

Així ho ha defensat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, que juntament amb la regidora també del PP Jacinta Muñoz, i el president local del partit, Jesús Ortí, s’han entrevistat amb els diputats provincial i autonòmic, Mª Ángeles Pallarés i Luis Martínez, respectivament.

Els dirigents han visitat la ciutat per conèixer l’estat en què es troba la Porta de les Verges, un emblema de la ciutat que “urgeix una conservació que avui el Consell ens nega”, tal com ha assenyalat el portaveu del PP a la localitat .

Per Lecha, “tenim un president que no atén les urgències de joies singulars, com és la Basílica Arxiprestal, i un alcalde que lluny de reclamar l’atenció a les necessitats del nostre municipi, presta servil lleialtat al seu mentor encara que això provoque que Morella pateix retallades i càstigs”.

Des del PPCS, tal com ha assenyalat la diputada provincial del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, “estem preparats per governar per als nostres pobles, per atendre les necessitats dels nostres veïns i protegir les famílies”. “Som conscients que la propaganda socialista no resol problemes sinó que els enquista, i estem il·lusionats com demostrar a la nostra província que hi ha una altra manera de governar”.

Amb un Consell, tal com ha assenyalat Luis Martínez, diputat autonòmic del PPCV, “compromès amb les persones i les seves demandes”. “Decidit a resoldre els problemes de la gent i estar a l’alçada de les seues exigències”. Perquè “avui estem castigats per un Botànic esgotat, amb un president de la Generalitat incapaç d’atendre les urgències dels nostres ciutadans perquè està ocupat a resoldre els seus embolics amb la justícia”. “Avui a Ximo Puig li treu el son el presumpte finançament irregular del PSPV que jutja el cas Azud i que amenaça de convertir-se en el cas Ximo Puig, i la necessitat de justificar la suma i segueix de subvencions concedides al seu germà”.