El PP sol·licita a l’alcalde de Morella que aclarisca si l’ajuntament ha pagat factures duplicades al germà de Ximo Puig

344
Marta Barrachina y Jesús Lecha en Morella
PUBLICITAT

L’abonament de subvencions de manera reiterada per part del Consell de Ximo Puig al germà del president de la Generalitat Valenciana ha tingut la seua rèplica política a Morella, on el portaveu del PP a l’ajuntament, Jesús Lecha, ha reclamat de l’alcalde, Rhamsés Ripollés, que aclarisca si la localitat també ha abonat factures per duplicat a Francis Puig, imputat per la Justícia.

“És vergonyós que el bon nom de Morella, i per tant el de tots els veïns, es veja esguitat per una presumpta trama dedicada a engreixar les butxaques de la família del president del Consell a costa dels nostres diners”. I “amb el dret que la Constitució ens atorga, exigim aclarir públicament si aqueixes factures duplicades també han esguitat a la nostra localitat“. “Sembla raonable pensar que si s’ha aconseguit posar d’acord a diverses administracions autonòmiques (Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana) per a repartir les factures per les quals ara Francis Puig està imputat, siga aqueix mateix mètode l’s’haja seguit per l’Ajuntament de Morella”. Sobretot, “tenint en compte com s’adjudiquen aquests contractes per part del PSOE a Morella que tenen en l’empresa del germà de Ximo Puig al seu principal col·laborador”.

Per tot això, Lecha reclama al primer edil de Morella que certifique que el consistori no ha abonat factures per duplicat a les empreses de l’imputat Francis Puig. “Sabem que l’ajuntament és una de les principals vies d’ingressos per al germà de Ximo Puig i per això exigim la màxima transparència a un alcalde que és expert en opacitat”.