El PP reclama a la Diputació augmentar les ajudes a les ramaderies de Castelló

880
David Vicente, PP
David Vicente, PP
PUBLICITAT

Nota de premsa Partit Popular

  • Els populars demanen a PSOE i Compromís que tinguen en compte que les bases aprovades no cobreixen les despeses mínimes que els ramaders han d’afrontar per la crisi del coronavirus
  • David Vicente: “Ens sembla bé que s’aporten ajudes, però demanem que s’amplien per a poder ajudar a un sector fonamental per a l’economia, el medi ambient i les nostres tradicions”

El Grup Popular en la Diputació de Castelló ha sol·licitat avui a l’equip de govern de PSOE i Compromís que incrementen les ajudes al sector ramader de la província de Castelló, equiparant les ajudes a altres províncies com la de València.

Per al PP, tal com ha advertit el diputat provincial David Vicente, “les bases per a les ajudes del sector ramader de la província es queden curtes” i ha animat a l’equip de govern a “reunir-se amb el sector i saber amb detall quant costa mantindre un animal i veuran com les ajudes que pretenen donar són insuficients”.

El diputat provincial ha posat damunt de la taula la greu problemàtica a la qual s’enfronten els ramaders de la província de Castelló. Un sector damnificat de manera greu per la pandèmia del Coronavirus ja que ha portat implícit la suspensió d’actes taurins, sobretot del tradicional bou al carrer.

Des del PP “tant en Diputació, com en Les Corts, estem reclamant que no excloga a un sector que és fonamental per al manteniment de les nostres tradicions i de la nostra identitat com a província” però “a més, suposen un sector econòmic molt important per a la província i un element a favor de l’ecologia”.

David Vicente ha lamentat que les bases “no només arriben tard, sinó que pensem que la quantitat de diners són insuficients només per a cobrir les despeses mínimes” i ha demanat a l’equip de govern que “reflexionen i tinguen en compte les peticions d’un sector fonamental” per a Castelló.