El PP proposa un pla integral de reforma dels carrers a Vilafranca amb els fons del Consell

547
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

El Partit Popular de Vilafranca ha proposat al PSOE que governa en la localitat l’elaboració d’un pla integral de reforma de carrers que analitze l’estat del conjunt de les vies de la localitat i establisca un ordre de prioritats per a la seua reforma. La iniciativa es formula “en resposta a les queixes de molts veïns que lamenten que l’estat del ferm i les voreres d’alguns trams del nostre municipi es troba en unes condicions mínimes que exigeixen una rehabilitació”.

Una petició que el portaveu del PP a Vilafranca, Jairo Sans, ha convertit en proposta en llaures “a millorar la situació del nostre poble, el benestar dels nostres veïns i evitar, amb això, accidents a conseqüència d’un estat degradat de les infraestructures públiques”.

Per a llançar la iniciativa, Sans planteja aprofitar els fons concedits pel Consell. “Són 60.000 euros que ens arribaran de la Generalitat Valenciana. És una quantitat limitada, però és un primer pas per a continuar treballant en aquesta matèria. I si hi ha una prioritat aquesta és sens dubte el carrer Joan Pau Climent, que urgeix una millora i és a ella on s’han de dirigir tots els esforços”, ha declarat el regidor.

En una segona fase, “es poden establir una altra sèrie de millores”, explica el regidor, “aprofitant el treball de camp que arribe d’aquest pla integral de reforma, en el qual s’hauria de determinar l’estat del conjunt de vies del municipi per a determinar quin ha de ser l’ordre de prioritats”. Una proposta que “tracta de sumar i millorar Vilafranca, perquè el benestar dels nostres veïns ens competeix a tots”, ha declarat Jairo Sans.