El PP proposa regularitzar les terrasses a Vilafranca de la mà dels hostalers

909
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular provincial

El Partit Popular de Vilafranca ha proposat reivindicar la vocació turística d’una localitat “singular i única” amb la implicació de l’hostaleria i el suport de l’ajuntament. “Compartim un poble magnífic i estem orgullosos de l’activitat que garanteix riquesa i futur al municipi. I creiem fermament que Vilafranca té molt a oferir. Per aquest motiu, plantegem la possibilitat d’harmonitzar la imatge del nostre municipi amb una normativa clara que regularitze la instal·lació de terrasses de la mà d’hostalers i ajuntament”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP a Vilafranca, Jairo Sans, qui ha reivindicat “les polítiques útils que de la mà del nostre teixit productiu poden ajudar-nos a millorar la imatge de Vilafranca i a incentivar el consum, l’atractiu turístic i la inversió”.

En aquest escenari, “l’harmonització de les terrasses és una qüestió a abordar implicant a tots els agents”. Datada de l’any 1990, la normativa “que s’aplica a l’hora d’autoritzar una terrassa és pràcticament inexistent. El marc legal vigent està caduc i els sol·licitants reclamen conéixer els criteris de concessió per a poder defensar els seus drets”. I això és precisament el que el PP planteja, “establir una normativa clara, entre tots els agents implicats, que permeta potenciar la nostra hostaleria”. Un sector “l’excel·lència i l’activitat del qual és motiu de visita per a molts turistes i que amb una imatge actual, renovada i harmonitzada captivaria encara a més visitants”.