El PP exigeix a l’alcalde que deixe d’encobrir a Puig i prengue la iniciativa per protegir els veïns de Morella

285
Jesús A. Lecha

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

– El portaveu del PP, Jesús Lecha, reclama test per a tota la població en un municipi que és el quart en nombre de morts en tota la província i el primer de l’interior

– Lecha (PP): “Morella s’ha convertit en un focus de contagi que hauria de portar a l’alcalde a protegir als veïns en lloc de a blanquejar a Ximo Puig”

El Partit Popular de Morella ha estès la mà a l’alcalde de la localitat per protegir els veïns en lloc de seguir encobrint al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. “Cal garantir test a la població per assegurar el control i aïllament dels contagis”, ha considerat el portaveu de PP, Jesús Lecha. “Per aconseguir-ho, poden comptar amb el PP”, ha manifestat el regidor.

Morella és la quarta població de la província de Castelló amb més nombre de contagis i morts pel coronavirus. És la primera localitat de l’interior en liderar aquests registres. “Per tant, és urgent que s’adopten mesures que generen certesa entre els veïns i per això les proves de detecció són fonamentals”.

Des del Partit Popular, “considerem que l’ajuntament hauria d’estar lliurat a garantir aquesta protecció i deixar de defensar el Consell”. “Les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, encara que no són reals, ens ofereixen una imatge de la situació de Morella”. “Unes xifres oficials que demostren la tragèdia viscuda, especialment en la residència d’ancians, que s’ha patit mentre en altres municipis, també amb geriàtrics, no s’ha registrat ni un sol cas”.

Cal assenyalar que el Grup Municipal del PP a Morella ha ofert a l’alcalde un pla econòmic i social, dotat amb 600.000 euros, per garantir la reactivació de la localitat. “És una iniciativa adreçada a rescatar tant a famílies com a comerciants, autònoms i pimes”. “Cal unir esforços per salvar aquesta situació i el més urgent és garantir la salut als nostres veïns. Per això, l’alcalde pot comptar amb nosaltres per protegir els morellans, a defensar els seus interessos, perquè ells són l’única cosa important, no la supervivència política de Ximo Puig “, ha considerat el regidor del PP.