El PP de Morella diu que els contagis a la població superen els 2000 casos per 100.000 habitants

810
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular de Morella

La incidència de contagis és 5 vegades superior a la que es donava a Madrid quan el mateix ministre de Sanitat, Salvador Illa, reclamava l’estat d’alarma per a la capital

Test, rastrejos, desinfeccions … “La vida dels morellans és l’únic objectiu que ens importa i no podem tornar a fallar-“, assenyala Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella

El portaveu del Partit Popular de Morella ha sol·licitat avui a l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, “la màxima implicació per evitar que les famílies de la ciutat i dels pobles tornen a registrar les xifres dramàtiques que ja vam viure en la primera onada”. Jesús Lecha, que ahir va sol·licitar una reunió amb el primer edil per tal d’abordar “un escenari alarmant provocat pels elevats registres” ha reclamat “un front comú que ature una situació desbordada”. “En aquests moments el nombre de contagis és 5 vegades superior al que es registrava a Madrid quan el ministre de Sanitat, Salvador Illa, reclamava decretar l’estat d’alarma a la capital”, tal com ha explicat.

Lecha ha ofert a l’alcalde “la plena col·laboració del PP per afrontar aquesta situació”, tal com ja va fer el portaveu del Grup Municipal quan al març es va decretar l’estat d’alarma. “Morella no pot patir una segona onada com la viscuda fa escassos mesos. Les famílies de la ciutat i els veïns dels pobles que depenen de Morella, esperen que els que governen siguen capaços de frenar els contagis amb un pla eficaç “.

I el pla existeix, “només que el PSOE segueix sense aplicar-lo ni desenvolupar-lo”. El juny passat, el PSOE va portar a ple un Pla de Reactivació després que el PP presentara una bateria d’accions en el pla sanitari, econòmic i social per blindar la localitat. “La proposta que el PSOE va presentar es va aprovar però avui, passats més de 4 mesos, segueix sense executar-se”.

Per a Lecha, “de poc serveix a la ciutadania que el PSOE aprove un paquet de mesures en ple que després no executa”. “Cal que es posen a treballar ja perquè no podem permetre ser de nou líders en nombre de víctimes sense que s’adopten les mesures oportunes per evitar-ho”. En l’actualitat, el nombre de contagis se situa en 2.000 per cada 100.000 habitants, “una absoluta barbaritat” que exigeix ​​”actuar ja, com ho va fer Onda, que tan prompte com va registrar els primers brots, va prendre mesures eficaces per evitar nous contagis. A Morella, el PSOE ha preferit esperar “.