El PP diu que 200 famílies han signat perquè millore la qualitat de l’aigua a Vilafranca

674
PUBLICITAT

-Nota de premsa del PP provincial-

Més de 200 famílies de Vilafranca s’han adherit a la campanya de recollida de signatures impulsada pel Grup Municipal Popular perquè millori la qualitat del servei de proveïment d’aigua potable.

Els populars denuncien des de fa mesos l’aparició d’una elevada concentració de terra en els filtres de l’aigua de l’aixeta dels habitatges.
Aquesta situació, que no és nova, s’ha vist agreujada després de l’estiu, de manera que els representants del PP han instat a l’alcalde socialista, Óscar Tena, a depurar responsabilitats i instar l’empresa d’abastament d’aigua a solucionar un problema de primer ordre per als veïns de la localitat que estan pagant amb els seus impostos un servei deficient.

Els representants del Grup Municipal Popular han assenyalat que es tracta d’un problema enquistat des de fa temps, ja que en l’any 2013 particulars van denunciar davant l’empresa l’aspecte tèrbol de l’aigua dels seus habitatges, de manera que no entenen la posició de l’alcalde que continua negant el que és evident i tot i existir documents gràfics que verifiquen l’existència de terra en els filtres continua afirmant que l’aigua es troba en bones condicions. “Amb aquesta postura el primer edil sembla erigir-més en defensa de l’empresa que en defensa dels interessos dels veïns als quals representa com a màxima autoritat municipal”, han manifestat.

Així mateix, els regidors del PP, que han posat a disposició de l’alcalde i el seu equip totes les eines al seu abast per ajudar a solucionar el problema entre tots, han lamentat que tot i haver-se ofert al fet que l’empresa precinti els filtres de l’aigua de les seves cases per comprovar l’estat dels mateixos “encara no hem obtingut resposta per part del consistori”.

Per aquest motiu els populars de Vilafranca han anunciat que en el pròxim ple tornaran a abordar el problema, traslladant la denúncia ciutadana i fent arribar al primer edil les imatges que justifiquen la reivindicació dels veïns que en l’escrit sol·liciten una esmena del problema a la més aviat possible.

La campanya de recollida de signatures es va iniciar fa gairebé un mes i seguirà vigent en alguns bars i comerços del municipi que així ho han demanat per aconseguir major nombre d’adhesions.