El PP demana a l’alcalde de Morella que active un pla integral per a garantir serveis òptims als pobles

151
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular

El Partit Popular de Morella ha sol·licitat a l’alcalde de la ciutat que active un pla integral que permeta garantir serveis òptims als veïns de la ciutat i especialment als qui viuen als pobles que depenen administrativament del municipi.

Ho ha fet posant com a exemple l’abandó que pateixen aquestes poblacions, com és el cas d’Ortells, on és evident que la conservació de carrers, zones enjardinades i espais comuns “està més que descurada”

La iniciativa la formula el portaveu del PP, Jesús Ortí, “des del desig d’exercir una oposició constructiva i útil al conjunt dels ciutadans”. “No formem part del govern però sí que desitgem ser part activa de la gestió, exercint d’altaveu dels nostres veïns, traslladant a l’ajuntament els seus problemes i comunicant les seues necessitats a fi de trobar solucions”.

Amb aquest repte, Ortí assenyala que “treballarem per a traure el millor de Morella, i es comença per escoltar els veïns i ser capaços de treballar pel seu benestar i qualitat de vida”. “Per a tots, tant els que viuen a Morella com els pobles que depenen de la ciutat, perquè tots els veïns paguen impostos per a rebre serveis i no per a estar abandonats”.

Amb l’objectiu de ser “la veu dels ciutadans” Ortí tendeix la mà a resoldre problemes a un equip de govern “amb el qual desitgem mantindre un diàleg i comunicació fluid i constant perquè per a nosaltres els veïns són el primer”.

Per això, “tant qüestions tan trivials com el manteniment, la prestació òptima de serveis bàsics o les millores en sanejament, il·luminació o jardineria, fins a altres de major envergadura, com la reducció de nòmines i despeses de l’equip

de govern, totes són importants”. “El repte és ser útils a Morella i garantir a la nostra població que tenen en el PP un projecte polític que els escolta, atén i treballa per resoldre les seues demandes”, ha manifestat Jesús Ortí.