El PP demana a la Diputació la signatura d’un conveni per a garantir el manteniment de la fàbrica de mosaics de la Todolella

502
Marta Barrachina a l'empresa de la Todolella
Marta Barrachina a l'empresa de la Todolella
PUBLICITAT

Segons expliquen des del PP, l’empresa municipal de la Todolella El Pitalaero genera actualment una vintena de llocs de treball a la comarca amb la producció de taulells ceràmics en forma de mosaic, tot a partir de taulells del Grup Pamesa. Es tracta d’una mercantil de recent creació en què l’Ajuntament de la Todolella ha invertit ja 150.000 euros, apunten.

La diputada i presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, que ha vist de primera mà les instal·lacions demana a la Diputació de Castelló que firme un conveni de 80.000 euros per a garantir la viabilitat de l’empresa, ja que “es tracta d’un projecte generador de futur”. Assegura, a més, que “les famílies necessiten una ocupació amb el qual sustentar el seu dia a dia”. “Uns llocs de treball”, continua, “que, a més, en la seua majoria estan copats per dones o fins i tot per persones amb capacitats especials”.

Així les coses des del PP afirmen que “s’elevarà una iniciativa de cara a la pròxima sessió plenària per a instar la Diputació que reconsidere la seua postura”.