El PP demana a la consellera d’Infraestructures que comparegue a Els Ports per explicar la situació dels autobusos a la comarca

207

-Nota del PP-

El Partit Popular ha sol·licitat la compareixença de la consellera d’Infraestructures, María José Salvador, a les Corts perquè explique l’eliminació del servei de bus a la comarca dels Ports el que va a implicar aïllar als petits municipis de l’interior.

Tal com ha assenyalat l’alcalde de Portell de Morella, Álvaro Ferrer, “el Grup Popular en Les Corts ja han demanat explicacions, igual que nosaltres, que estem reclamant una reunió amb els responsables de la Conselleria per frenar aquesta decisió”.

I és que l’empresa de transports ha enviat una carta als ajuntaments anunciant que deixa de prestar el servei ja que la Generalitat no va a prorrogar el contracte que existia.

Fins al moment, la comarca estava connectada amb un bus interurbà que, si bé era deficitari “complia amb el servei de mantenir les connexions entre els nostres municipis”, assenyala l’alcalde de Portell. Davant l’anunci de l’empresa concessionària “els alcaldes i portaveus del PP hem reclamat una reunió per analitzar la situació i frenar aquest fet”.

Álvaro Ferrer ha al·ludit que “a més, no ens podem oblidar que Puig és de la comarca i no pot ser que una de les seves primeres decisions sigui en contra de la seva pròpia zona”. Tot i això, “sembla que en poc temps s’ha oblidat d’on ve ja que no per d’atacar la província de Castelló eliminant inversions i retallant serveis”.

En aquest sentit, és incomprensible que “primer Puig es negués a finançar un servei de transport per al món rural que va proposar el president de la Diputació, Javier Moliner”. Per a Ferrer, “mentre la Diputació està apostant amb el pla Repoblem per ajudar els petits municipis de l’interior, la Generalitat no només no ens dóna suport, sinó que ens elimina alguns serveis que ja existien”.