El PP de Vilar de Canes demana un ple per a forçar a l’alcalde a debatre sobre el parc eòlic

959
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular provincial

El Partit Popular de Vilar de Canes ha sol·licitat la convocatòria d’un ple extraordinari en la localitat que pose llum i taquígrafs al desenvolupament del parc eòlic de la *Selleta, en el terme municipal. El projecte s’està tramitant “sense la deguda informació i participació ciutadana. I es tracta, en definitiva, de decidir el futur de Vilar de Canes”. Una qüestió que, tal com entén el portaveu del PP a Vilar de Canes, Roberto Máñez, “requereix de la màxima transparència i implicació de tots els veïns”.

Per a aconseguir-ho, des del PP reclamen a l’alcalde la convocatòria d’un ple extraordinari que aborde de manera concreta i detallada el desenvolupament d’aquest projecte que d’executar-se marcarà el desenvolupament de la localitat. “L’alcalde ha de vetlar pels interessos del poble i no pels del seu partit. Per això demanem que convoque un ple extraordinari i explique i debata sobre un projecte que es tramita sense la deguda publicitat”.

Amb l’objectiu d’implicar a tots els veïns, Máñez reclama a l’alcalde la convocatòria d’una assemblea ciutadana. “S’ha de convidar a tot el poble al fet que conega aquest projecte de parc eòlic. I en aquesta assemblea es resolguen els dubtes i es responga a les qüestions que per part de la ciutadania consideren oportunes. El parc eòlic de la Selleta afecta a tota la població” ha considerat el regidor.