El PP de Vilafranca proposa donar un carrer a Jaime Vives, el primer alcalde de la democràcia

161
PUBLICITAT

Jaime Vives va ser el primer alcalde elegit per Vilafranca en les urnes. “Va ser una etapa històrica, complicada i difícil. Però va tindre al capdavant a un veí compromés amb el seu poble, entranyable i estimat, que va treballar per millorar esta localitat i ho va fer sense importar-li a quina porta cridar, perquè l’important sempre era Vilafranca”.

El portaveu del PP a Vilafranca, Jairo Sans, proposa atorgar-li un carrer de la localitat, “de la mateixa manera que han fet ciutats com Gijón o Alacant, com Sagunt”, assenyala. “Manuel Carbó, José Manuel Palacio i José Luis Lassaletta tenen un carrer a les ciutats que van presidir i l’acord va ser unànime, per reconeixement i consens de totes les forces polítiques. És el que desitgem per a Jaime Vives”.

Un reconeixement que arribaria a títol pòstum, perquè el 28 de maig del passat any, jornada electoral, Jaime Vives va morir després de treballar per a dotar a Vilafranca del pavelló, la casa social, la llar dels jubilats, la Formació Professional o la reforma del barri antic.

“Crec que és necessari i sa arribar a acords amb el qual pensa diferent i fer-ho amb la voluntat d’unir des del respecte i la llibertat. I eixos són valors que ens va deixar Jaime Vives, a més de les obres que continuem gaudint, i que mereixen el màxim reconeixement de tot el seu poble”, ha manifestat Jairo Sans.