El PP de Vilafranca no presentarà llista a les pròximes eleccions si a febrer el poble no té Samu 24h

249

PP Vilafranca1

-Nota de premsa del PP-

Si el proper mes de febrer Villafranca no disposa d’un servei de 24 hores per a la Unitat Samu el Partit Popular de la localitat no presentarà candidatura a les properes eleccions municipals.
Així ho ha manifestat el regidor del PP de Vilafranca, Jaime Vives, que ha indicat que “portem massa temps sense una resposta positiva davant les contínues peticions que hem fet perquè la Samu estigue operativa les 24 hores del dia”.

Vives ha assenyalat que “la petició d’una Samu durant les 24 hores és una petició de tot el poble de Vilafranca”. L’edil ha recordat que el PP de la localitat ha donat suport a totes les iniciatives que s’han presentat a l’Ajuntament perquè el servei del SAMU s’amplie. En l’actualitat la Samu de Vilafranca només presta servei des de les 8h del matí a les 20h. Així mateix ha incidit que en els plens els regidors del PP han manifestat el seu malestar amb la política que està duent a terme en matèria sanitària la Generalitat Valenciana, regida pel PP, amb els veïns de Vilafranca i la comarca.

Els integrants del PP a l’Ajuntament de Vilafranca han assenyalat que si la Conselleria de Sanitat no atén la demanda dels populars de la localitat no presentaran llista electoral a les properes eleccions municipals.

Jaime Vives ha remarcat que “els regidors del Partit Popular de Vilafranca ens devem, per damunt de tot, als veïns de Vilafranca que van confiar en nosaltres i són ells els que necessiten una resposta positiva per ampliar el servei d’assistència mèdica urgent”.

En aquests moments el Partit Popular de Vilafranca té 4 regidors, sent la segona força política més votada al municipi.