El PP de Vilafranca exigeix frenar la retallada d’horari de Correus

1058
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

– El Grup Municipal de PP reclama el cessament del desmantellament parcial d’un servei “bàsic” que té previst retallar a poc més de dues hores la seua atenció al públic

– Jairo Sans, portaveu del PP a Vilafranca, defensa “a una població que no mereix retallades, sinó inversions. Ens tindran per garantir serveis i qualitat de vida”

Els veïns de Vilafranca que gaudeixen d’un servei de Correus a la població a temps complet veuran retallat l’horari d’atenció a el públic, tal com ha informat l’organisme als seus treballadors. La previsió de l’entitat és no només reduir a menys de tres hores la prestació de servei d’atenció ciutadana sinó a més reassignar els seus treballadors a les oficines d’Albocàsser i Morella.

Des del Partit Popular a Vilafranca, el seu portaveu, Jairo Sans, ha reivindicat “inversió enfront de retallades”. “Som una població d’interior que lluita contra la despoblació i que no es pot permetre la tisorada a serveis bàsics”. I Correus, tal com ha manifestat Sans, “és una prestació que garanteix qualitat de vida i benestar. Avalar aquesta retallada és combregar amb pèrdues a les que el nostre partit s’oposa de ple “.

Per al portaveu del PP, “només amb polítiques que invertisquen i garantisquen serveis guanyarem la batalla a la despoblació”. I per aquest motiu, “cal evitar retallades d’horaris i garantir la consolidació de la plantilla de Vilafranca, evitant el trasllat dels seus treballadors a altres oficines com s’ha programat. Perquè si acceptem aquesta retallada assistirem a l’avantsala del tancament definitiu “.

“Nosaltres no ho permetrem”. Pel que Sans crida a la “unitat com la millor eina per evitar el desmantellament parcial que afectarà directament als nostres veïns”. “La nostra mà està estesa per als que volen sumar-se a aquesta iniciativa, perquè des del PP estarem amb els veïns de Vilafranca, per garantir-los serveis i defensar la seua qualitat de vida. Front comú per aconseguir-ho. El nostre únic objectiu és garantir el benestar que els veïns de Vilafranca mereixen “, ha conclòs el regidor.