El PP de Vilafranca diu que “l’estat de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil atempta contra la seguretat dels veïns”

226
Antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vilafranca
Antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vilafranca
Antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vilafranca

Quarter de Vilafranca

El Partit Popular de Vilafranca, a través del seu portaveu, Vicente Marin, ha denunciat que “l’estat en què es troba avui l’antiga caserna de la Guàrdia Civil atempta contra la seguretat dels veïns. Volem, conjuntament amb alguns veïns de la zona, manifestar la nostra preocupació per l’estat de l’edifici i el perill que comporta “.
“Es troba en una zona de pas per als alumnes que van a les seves classes diàriament. Hem de tenir en compte a més les dates d’hivern que s’acosten amb els seus corresponents possibles nevades, ens preocupa que aquesta conjuntura pugui donar lloc a l’ensorrament de l’antiga Caserna “, ha lamentat Vicente Marin en nom dels veïns de la zona i de tot el grup Popular.

Cal recordar que des del PP del municipi s’ha sol·licitat en diverses ocasions la possibilitat de fer algun projecte respecte a aquest edifici. Es va demanar fins i tot la possibilitat que l’arquitecta municipal realitzarà un projecte que convertís aquest edifici en un edifici polivalent, o almenys, evitar que l’edifici es caigués sense més.